Comunitate

Scandal pe strada Oituz din Baia Mare. Angajaţii firmei de salubrizare, la un pas să bată o şoferiţă – VIDEO

Circulaţia anevoiasă din oraş se pare că solicită nervos pe mulţi dintre băimăreni. Deranjaţi de faptul că o şoferiţă l-ea atras atenţia că ar vrea să depăşească şi nu poate maşina de salubrizare care bloca artera, angajaţii firmei au făcut un adevărat scandal, scandalizaţi că femeia se grăbeşte şi vrea să treacă.

Norocul şoferiţei care a fost la un pas de bătaie a fost o altă doamnă care a filmat întregul incident de la balcon.

Aşteptăm cu interes explicaţia firmei de salubrizare legate de acest incident care se pare că nu este singular.

5 Responses

  1. Eu in filmare vad doua proaste: una care face scandal, urla si-i inbranceste pe cei care incearca sa-si faca treaba, si una care filmeaza cu telefonul pe verticala. Vaca de jos avea loc suficient sa treaca, daca ar fi stiut sa conduca.

  2. Draga doamna, cei de la Drusal adunau gunoiu aruncat aiurea de dumeneata si alti mizerabili ca dumneata.
    Esti de o nesimtire totala.,.

  3. Titlul “știrii” e greșit din start. Titlul corect ar fi “Angajații firmei de salubrizare îmbrânciți de o șoferiță începătoare, în timp ce își exercitau sarcinile de serviciu.”

  4. Nu va duparati astia care ati comentat ca soferita e devina sincer si eu de eram in locul ri la fel faceam pt ca ca un incepator nu vreau sa imi stric masina mai bine circul preventiv……. Adica ma asigur foarte bine daca pot trece si dupa cum am vazut imaginile pe acolo nici eu nu treceam si ce gunoiuri sa adune de pe jos daca este zapada…… Nu va inteleg deloc… Sincer sa le fie rusine o femeie nu de bruscheaza nu-i se vorbeste urat o femeie trebuie respectata…….

  5. Madalino !cand ai terminat scoala?ce note ai avut la gramatica?mda,dupa cum te exprimi in scris cred ca esti in clasa pregatitoare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *