112

Şapte persoane din Bistriţa-Năsăud sunt judecate în Germania pentru tentativă de omor

Şapte năsăudeni sunt judecați în Germania, după ce în urmă cu un an au călcat în picioare doi bărbați și o femeie. Cei 7 au iscat un scandal monstru, după ce au fost dați afară dintr-un bar. Românii munceau în Germania în construcții, potrivit Bistriţeanul.

Incidentul s-a produs anul trecut, în 18 februarie. Protagoniștii sunt şapte năsăudeni, care munceau pe șantierele din Ausburg. Potrivit publicației germane Ausburger Allgemein, totul s-ar fi petrecut în apropierea unui bar. După ce au consumat alcool în cantități însemnate până în zorii zilei, cei șapte ar fi iscat un scandal, după ce au fost dați afară din barul respectiv.

Românii au început să îi lovească pe toți care le-au ieșit în cale. Primul care le-a căzut victimă a fost un bărbat de 27 de ani, care a fost călcat efectiv în picioare de năsăudeni. Un alt bărbat a încercat să intervină pentru aplanarea conflictului, însă a fost și el bătut. Aceeași soartă a avut-o și o femeie, care a încercat și ea să intervină.

Toate cele trei persoane rănite de năsăudeni au ajuns la spital și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Deși fizic și-au revenit, cei trei încă au traume psihice.

Bătăușii lucrau în construcții și locuiau împreună într-un bloc din Warhaber. Cei 7 sunt judecați pentru tentativă de omor. Deși fapta s-a petrecut acum un an, procesul a început abia luna aceasta.

Sursa Bistriteanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *