Actualitate Sport

Rivulus Dance Baia Mare s-a calificat la Mondialele din Canada și Budapesta 2019

Concursul Bucharest Dance Festival s-a încheiat cu rezultate deosebite ale dansatorilor Clubului Rivulus Dance Baia Mare.

Participarea la concurs s-a realizat datorită finanțării primite din partea Consiliului Judeţean pentru proiectul „Drumul spre excelență cu Rivulus Dance”, cât și cu ajutorul sponsorilor EDS ELECTRIC și MAR CONSTRUCT.

Scopul proiectului a fost cel de a-i apropia cât mai mult pe dansatori de calificările pentru Mondialele din Canada din 2019, acesta fiind realizat prin calificarea balerinei Olăhuț Alexandra atât la Mondialele din Canada 2019, cât și la Mondialele din Budapesta 2019 cu coregrafia de contemporan “Angel” realizată de coregraf Ioana Timiș.

Din totalul de opt numere cu care Școala Rivulus Dance s-a prezentat la Concursul Internațional BDF cinci au fost la câteva puncte distanță de calificare.|

“Felicitări tuturor copiilor pentru prestația la această competiție! Felicitări Alexandra pentru frumoasa reușită! Îți ținem pumnii la Mondiale, să vii învingătoare din Canada și Budapesta! Le mulțumim tuturor pentru suportul financiar și moral!”, arată reprezentanţii clubului băimărean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *