Actualitate

PSD anunţă începerea lucrărilor: „Autostrada Moldovei începe azi“

PSD a anunţat în această dimineaţă că, în timpul protestului românilor pentru realizarea autostrăzilor vor începe lucrările la autostrada Moldovei, ministrul Transporturilor afirmând că s-ar pierde bani dacă lucrările ar stagna pentru cele 15 minute.

„Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanţare asigurată. Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe şantier”, a scris PSD pe pagina sa de Facebok.

 

Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 14 martie 2019

 

Zeci de firme şi mii de angajaţi, de la stat sau din mediul privat, primari, politicieni, liceeni şi organizaţii neguvernamentale îşi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15.00, în semn de solidaritate cu protestul faţă de lipsa autostrăzilor în Romania, iniţiat de Ştefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a construit un metru de autostradă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *