Anunturi - Informatii Utile

Prognoza meteo până în 16 septembrie. Cum va fi vremea în Maramureş

În Transilvania, vremea se răceşte în următoarea săptămână, apoi se încălzeşte iar. Până în 6 septembrie, sunt aşteptate ploi.
În Banat, în zilele de 4 şi 5 septembrie se va răcori, astfel că maximele medii se vor situa în jurul a 24 de grade. Apoi valorile termice diurne vor creşte din nou, iar în intervalul 7-9 septembrie se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei. În cea de a doua săptămână regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 25 – 26 de grade Celsius. Temperaturile nocturne vor avea uşoare variaţii şi se vor încadra, în medie, între 13 şi 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopţi. În primele zile ale intervalului vor fi averse, local însemnate cantitativ în 3 şi 4 septembrie, dar ploi trecătoare, slabe, vor fi posibile şi în perioada 8 – 12 septembrie.
În Crişana, valorile termice diurne vor fi în scădere spre medii de 24 de grade. Din 6 septembrie vremea se va încălzi treptat, astfel ca în intervalul 7-9 septembrie vor fi maxime, în medie, de 27 – 28 de grade, valori mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. În cea de-a doua săptămână regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 25 – 26 de grade. Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii şi se vor încadra, în medie, între 12 şi 16 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopţi. În primele zile ale intervalului vor fi averse, local însemnate cantitativ în 3 şi 4 septembrie, dar ploi slabe, trecătoare vor fi posibile şi în perioada 9-11 septembrie, potrivit meteoromania.ro.

În Maramureş, valorile termice diurne vor fi în scădere spre medii de 25 – 26 de grade. În intervalul 7-9 septembrie vremea se va încălzi treptat, astfel maximele vor ajunge la o medie de 27 – 28 de grade, valori mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. În cea de a doua săptămână regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmând a atinge în medie 24 – 25 de grade.

Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii şi se vor încadra, în medie, între 11 şi 15 grade, cu cele mai scăzute valori în ultimele nopţi. În primele zile ale intervalului vor fi averse, izolat însemnate cantitativ, în timp ce în restul intervalului doar trecător vor fi posibile ploi slabe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *