Monden

PREMIERA EMARAMURES – Baimarenii de la Hiatus M filmeaza primul lor videoclip. Piesa urmeaza sa fie lansata la inceputul anului urmator (VIDEO)

Vezi VIDEO
Formatia baimareana Hiatus M filmeaza primul lor videoclip. La doi ani de la lansare si dupa doua single-uri scoase, baietii au hotarat ca este momentul pentru un nou pas. ”Living for a dream” se numeste piesa si cel mai probabil va fi vazuta de public la inceputul anului urmator. Emaramures va prezinta in premiera imagini de la filmari, dar si bucati din sound-ul piesei.

Glad, Gabriel si Lucian sunt trei tineri baimareni cu o pasiune comuna: muzica. De aproximativ doi ani acestia canta impreuna si formeaza trupa Hiatus M. Acum a venit si randul primului lor videoclip, pentru piesa ”Living for a dream”.

”Urmarim acum sa lansam o piesa noua. Se numeste «Living for a dream», la care o sa facem si un videoclip, pe care il filmam chiar in momentul de fata. Piesa vorbeste despre redobandirea increderii de sine, despre a merge inainte si a lupta pentru visul tau. Practic, asta inseamna Hiatus M, mult sentiment, multa poveste si vietile noastre combinate la un loc si puse pe muzica”, a declarat solistul formatiei Glad Condor. 


”Piesa este despre incredere, despre depasirea anumitor greutati in viata si despre castigarea increderii in sine si videoclipul urmareste exact aceste aspecte”, sustine si claparul si basistul formatiei, Lucian Vasiac.

Baietii incearca sa surprinda publicul baimarean cu un gen de muzica modern, care imbina instrumentele muzicale cu efectele pe calculator. Au reusit sa scoata doua single-uri de cand au infiintat trupa: ”Apologies”, prin care incearca sa isi impace doi colegi certati, si ”Ghost of my rose”, care vorbeste despre aflarea muzei. 

”Noi ca si trupa suntem un gen modern, un synthpop-rock, asta inseamna muzica cu instrumentele clasice de pop si rock, combinate cu instrumente moderne si cu sintetizatoare, cu tot felul de efecte interesante. Cam asa ar fi caracterizat stilul. Ca si trupa nu exista piesa sa nu ne reprezinte. Avem cele doua single-uri «Apologies» si «Ghost of my rose», care au o poveste in spate sau un sentiment,” ne marturiseste Glad Condor.

Cei trei baimareni de la Hiatus M spun ca vor sa cucereasca inimile cat mai multor maramureseni prin muzica si spectacole reusite. Videoclipul la care lucreaza in prezent va fi gata cel mai probabil la inceputul anului urmator. Pentru cei care vor sa urmareasca noutati despre trupa o pot face pe site-ul propriu sau pe retelele de socializare.
Sursa: Sonia Rajnita