112

Percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe. Ar fi sustras bani, bijuterii, produse electronice şi electrocasnice

foto iasi.ziare.com

Poliţiştii fac, luni, treisprezece percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor învecinate, la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat. Prejudiciul stabilit până în prezent depăşeşte 100.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul secţiilor de poliţie rurală arondate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac, luni, treisprezece percheziţii domiciliare, în municipiul Câmpulung şi comunele Dragoslavele, Valea Mare Pravăţ, Stâlpeni, Ţiţeşti şi Coşeşti, la locuinţele a 11 persoane bănuite de furt calificat.

”Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada martie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe de pe raza comunelor Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăţ, Bălileşti şi Ţiţeşti, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei”, a anunţat Poliţia Judeţeană Argeş.

Unsprezece persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *