Fotbal Sport

Old boys. Viitorul Gârdani – Sport Team Baia Mare 3-4 (0-3)

Pe baza sportivă din Tămaia, ce aparţine de CS Fărcaşa, a avut loc un nou meci de fotbal old boys. De data aceasta protagonişti au fost echipele Viitorul Gârdani şi Sport Team Baia Mare.

În prima repriză cei care controlează jocul sunt băimărenii, iar în minutul 5 deschid scorul prin Cristian Bărbos, care speculează o neatenție a apărătorilor echipei gazdă și din marginea suprafeței de poartă îl învinge pe portarul Nelu Pop (0-1).

Pâna la pauză jocul se mai echilibrează, însa echipa Sport Team, mai experimentată și cu mai multe jocuri la activ, mai înscrie de două ori prin Bogdan Bîrle și același Cristian Bărbos, cu toate că și echipa din Gârdani a ratat câteva ocazii clare de a marca.

Repriză a doua jocul se schimbă total, în sensul că echipa Viitorul Gârdani, având un lot numeros și în componență mai mulți jucători tineri, domină meciul și reușesc egalarea prin Raul Barbul, Adrian Dumitraș și Gabriel Dumitraș (3-3 min.85), asta și datorită unor greșeli nepermise ale unor jucători din apărarea echipei băimărene.

Totuși până la finalul meciului, Sport Team reușește să marcheze golul victoriei prin Bogdan Bîrle, care a fost lansat pe un contraatac de către Sergiu Fagi și scorul devine 4-3 în favoarea băimărenilor.

La finalul meciului, primarul comunei Gârdani, Gheorghe Tătăran, a oferit ambelor echipe câte o cupă și o diplomă pentru jocul prestat și fair-play-ul de care au dat dovadă.
Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Răzvan Dorca și Mario Bela.

Echipele

Viitorul Gârdani: Nelu Pop, Dani Dragoș, Paul Barbur, Paul Botiș, Gică Pop, Adrian Dumitraș, Ionuț Bud, Vlad Dumitraș, Călin Piron, Mircea Sabău, Denis Botiș, Ilie Dumitraș, Andrei Bran, Bogdan Băbaș, Cosmin Băbaș, Răul Zoicaș, Alin Tomșa, Mitică Borodi, Vasile Pirin, Vasile Andreicuț și Gheorghe Tătăran.Antrenor Dani Dragoș.

Sport Team: Darius Mihuț, Edy Costin, Marius Cardoș, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Virgil Rațiu, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Daniel Chendrean, Ioan Marchiș, Florin Florea, Bogdan Trif, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Gabriel Szabo.Antrenor Ioan Marchiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *