Monden

Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, îl vrea înapoi

Iubita lui Gheorghe Turda, vrea împăcare cu artistul. Nicoleta Voicu i-a transmis un mesaj original de împăcare. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda i-a compus o poezie maestrului. Aceasta are conotaţii erotice şi a fost scrisă cu darul de a-l face pe acesta să treacă peste scandalul din ultima vreme, care a făcut valuri între cei doi.

”Te-aş iubi ca o felină, În lenjerii de mătase. Să-mi simţi trupul pe tot trupul, Geana nopţii să se lase. Îţi simt buzele pe spate, Agonia-n mine curge. Tu mă arunci în păcate, Eu te iubesc pân’ la sânge.”, i-a scris Nicoleta Voicu fostului iubit, Gheorghe Turda. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 23 de ani. În urma despărţirii, între ei au apărut mai multe declaraţii acide, dar acum se pare că Nicoleta Voicu ar vrea o împăcare.

Nu e rost de împăcare între Nicoleta Voicu şi Ghoerghe Turda: Am auzit că e tristă, dar nu mă înmoaie
Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, îl vrea înapoi şi i-a transmis un mesaj mai degrabă erotic artistului. Maestrul în vârstă de 70 de ani nici nu vrea să audă de aşa ceva. ”Un maramureşean, când îşi dă cuvântul, îl şi respectă. Eu am spus că ne-am despărţit şi nu vreau să mă mai împac cu Nicoleta. Am auzit că e tristă, că plânge pe la televizor, dar nu mă înmoaie. Poezia e frumoasă, doar că ea a făcut o gafă prea mare ca eu să pot să trec peste ea”, a declarat Gheorghe Turda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *