Religie

Minunea de la Iaşi. Moaştele Sfinţilor Închisorilor şi icoanele părintelui Iustin Pârvu, filmate izvorând mir – Video

Minunea se repetă la Iaşi. Ieri, 19 martie, la Conferinţa Sfinţilor Închisorilor, a izvorât din nou mir de la moaştele martirilor din închisorile comuniste, dar şi de la icoanele părintelui Iustin Pârvu.

Sfinţii Închisorilor au dat mărturia sfinţeniei lor şi anul acesta la Iaşi, la binecunoscuta conferinţă ţinută mereu în data de 19 martie, scrie Observator.TV.

Unul dintre părinţii care au vorbit în cadrul conferinţei a mărturisit că, aseară, “a fost o abundenţă de mir”.

Mai întâi de la moaştele martirilor din temnițele comuniste, iar mai apoi, mirul a izvorât de la icoanele părintelui Iustin Pârvu, duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț.

Conferinţa Sfinţilor Închisorilor se ţine în fiecare an din 2009 încoace. Şi, pentru că, atunci în 2009, la sfârşitul conferinţei, a izvorât mir din moaştele unui sfânt mucenic de la Aiud, ca o pomenirea a acestui eveniment, organizatorii s-au hotarât să se ţină din nou o conferinţă în 2010. Din nou au izvorât mir moaştele.

S-au făcut conferinţe şi în 2011, 2012 şi 2013, în ultimii doi ani fiind aduse şi alte sfinte moşte ale noilor mucenici şi mărturisitori, unele izvorând din nou mir bine mirositor.

5 Responses

  1. HOIT E CEL CE VORBESTE AIUREA …PR.JUSTIN E UN MARE SFANT! ADEVARUL CA SI LA NOI IN TARA SUNT MULTI RATACITI..INTOARCE-I SFINTE LA CREDINTA !

    1. Vaiii de tine ciomu, esti josnic! Sa aiba Dumnezeu mila de tine ca vorbesti astfel despre Parintele Iustin, el a facut foarte multe pentru ortodoxie. Hoit este sufletul tau, vorbeste diavolul prin tine…de fapt la cum vorbesti pot sa zic ca esti diavolul in persoana!

  2. VA ROG NU MAI LASATI MESAJE DE HULA LA ADRESA PR.JUSTIN …MESAJE CA A LUI CIOMU..NU MERITA CITITE;O FI VRE-UN SECTAR CARE A INTRAT PE PAGINA ACEASTA DOAR CA SA -SI FACA PACATE GRELE.

  3. Sectanta spalata pe creier esti tu, stimata muiere proasta. Adevarata credinta e sa crezi in ceea ce exista, nu in baliverne si povesiti cu sfinti, draci, moaste si ingerasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *