Actualitate Politica

Mihail Neamțu s-a înscris în PNL

Fostul președinte al partidului Noua Republică, Mihail Neamțu, a declarat într-o postare pe o rețea de socializare că și-a depus adeziunea de membru PNL.

Acesta a transformat platforma civică Noua Republică în partid în anul 2012, negociind intrarea în alianța ARD (formată din PNȚCD, PDL și Forța Civică), însă NR nu a fost recunoscut în timp util ca partid. De aceea, Neamțu a participat la alegerile parlamentare din acea toamnă pe listele țărăniștilor, fără succes însă.

Mihail Neamțu este și scriitorul cărții ”Fenomenul Trump”, lansată ieri în București. La lansarea cărții a participat și noul președinte al PNL, Ludovic Orban, care a ținut să facă un comentariu referitor la carte: ”America e construită pe o filosofie fundamentală: respectul individului și succesul în viață. Nu poți cu un fatalism, cu acceptarea sorții, cu acceptarea unui destin trist să te dezvolți, să evoluezi, să crești. Este nevoie de îndărătnicie, este nevoie de curaj, este nevoie de forță, de depășirea a zeci și sute de eșecuri. Donalt Trump este un astfel de model.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *