Politica

Mihaela Câmpan, copreşedinte OFL Maramureş: „Liberalii pun România în primul rând!”

OFL Maramureş, alături de peste 6.500 de liberali din zona de Nord-Vest a României a fost duminică, la Cluj Napoca, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

„Am dat un semnal de unitate românilor, un mesaj că România trebuie să fie în primul rând. Campania care se apropie nu este una uşoară, dar românii trebuie să aleagă ce este mai bine pentru ei, pentru România. Să ne aducem acasă din străinătate copiii şi nepoţii, să le asigurăm un trai mai bun, să luptăm pentru viitorul lor, iar prin votul din 26 mai putem face acest lucru”, a declarat Mihaela Câmpan, copreşedinte OFL Maramureş.

Doamnele liberale din Maramureş se vor implica în campania electorală care va debuta în 26 aprilie, după ce în luna care tocmai s-a încheiat au adunat o parte dintre semnăturile necesare depunerii candidaturilor.

„Deşi suntem numite «sexul slab» am demonstrat că suntem «o mână de fier într-o mănuşă de catifea». Femeile liberale din Maramureş, prin numeroasele acţiuni desfăşurate, au fost şi rămân alături de maramureşeni, alături de români şi vor pune mereu România în primul rând. Sloganul este unul sugestiv pentru vremurile pe care le trăim, pentru nevoia de stabilitate pe care o are acum ţara noastră. Votul din 26 mai poate schimba în bine soarta a milioane de români, viitorul lor, viitorul nostru al tuturor, iar prin platforma program propusă de candidaţii liberali această schimbare în bine poate începe chiar din 26 mai”, a subliniat Mihaela Câmpan, copreşedinte OFL Maramureş.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *