Actualitate Sport

Maramureșenii au debutat cu victorie în a doua ediție a Turneului Speranțelor

În prima etapă a Turneului Speranțelor (ediția a doua), reprezentativa județului Maramureș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 în fața selecționatei similare din Bistrița Năsăud.

44 de echipe sunt angrenate în faza etapelor interjudețene a Turneului Speranțelor – ediția a doua, competiție adresată copiilor născuți în 2005 în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României. La nivelul țării au fost formate opt zone în care se joacă în sistem tur-retur, cu meciuri programate duminica. Județul Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Selecționata județului nostru a fost formată în urma a două acțiuni de selecție în care au fost implicați copii de la cluburile Minaur și CSȘ 2 din Baia Mare, CS Sporting din Recea, Plimob din Sighetu Marmației și CS Fărcașa. A fost stabilit un lot lărgit format din 30 de copii, urmând ca la fiecare etapă să fie aleși 17  jucători pentru Maramureș.

Pe terenul din Ferneziu, duminică a avut loc prima etapă din a doua ediție a Turneului Speranțelor. Selecționata Maramureșului a întâlnit reprezentativa județului Bistrița Năsăud. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-2, pe finalul confruntării, golurile maramureșenilor fiind înscrise de Elias Rabetz (Plimob Sighetu Marmației) și Rareș Pop (Sporting Recea).

Lotul Maramureșului pentru etapa cu Bistrița Năsăud: Alexandru Boiciuc (Plimob), Emanuel Breban (Minaur) – portari; Cosmin Stoian (Plimob), Vasile Pop (Plimob), Laurențiu Achim (Minaur), Angel Onea (Plimob), Robert Bizo (CSȘ 2), Paul Țiplea (Minaur) – fundași; Rareș Pop (Sporting Recea), Lucas Laza (Minaur), Sebastian Boldijar (Minaur), Marian Alexe (Minaur), Daniel Sarkozi (CSȘ), Marian Stuleneac (Plimob)- mijlocași; Elias Rabetz (Plimob), Alex Karanci (CSȘ 2) și Sebastian Hotea (CSȘ 2) – atacanți. Antrenori: Ioan Hotea (Plimob) și Anton Goia (CSȘ 2).

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 9 septembrie, de la ora 13.00, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *