Actualitate Sport

Lupta pentru locul opt rămâne deschisă după remiza dintre Minaur și Suceava!

Lupta pentru ultimul loc de play-off a rămas în continuare deschisă, după ce ieri Minaur și Suceava au remizat, 22-22, la Baia Mare. Tot ieri, Dunărea Călărași a trecut categoric pe Dobrogea Sud Constanța, Steaua a redevenit prima după victoria cu Vaslui, iar CSM București s-a impus la Făgăraș, scrie handbalvolei.ro.

Cel mai important meci al rundei a avut loc la Baia Mare, unde Minaur putea obține matematic biletele pentru play-off cu o victorie în fața Sucevei.

A fost 22-22, un meci în care oaspeții au avut o șansă imensă de a se impune, în condițiile în care au condus pe întreaga perioadă a reprizei a doua. Pierre Ragot a semnat ultimul gol al meciului, din aruncare de la șapte metri, astfel că lupta pentru locul opt rămâne încă deschisă. În acest moment, Minaur are 28 de puncte și este urmată de Focșani și Suceava, care au câte 24, cu două etape înainte de final.

Dunărea Călărași a realizat o primă repriză fantastică pe teren propriu în fața deținătoarei Cupei României, HC Dobrogea Sud Constanța, și a obținut una din cele mai entuziasmante victorii ale sezonului. Băieții lui Adi Petrea au intrat la cabine cu un avantaj de 11 goluri, 18-7, și s-au impus la final cu 35-29, astfel că Dunărea Călărași își menține procentajul de 100% al victoriilor de pe teren propriu din meciurile cu Constanța!

CSM București nu s-a impus tocmai ușor la Făgăraș.

Echipa antrenată de Vlad Caba s-a desprins decisiv în deplasarea de joi seară abia în ultimele zece minute, pentru că până atunci gazdele au etalat un joc mult mai bun decât în precedentele partide din 2018. A fost 23-22 pentru CSM în minutul 51, pentru ca golurile marcate de Georgievski, Onyejekwe și Humet să aducă liniștea în tabăra vicecampioanei. S-a terminat 28-23, iar bucureștenii rămân în lupta pentru un loc în primele patru.

40 de minute a rezistat Vaslui la Chiajna, în partida cu Steaua. Bucureștenii s-au impus în cele din urmă cu 31-25 și au oprit seria de trei înfrângeri consecutive, revenind astfel pe primul loc în clasamentul Ligii Zimbrilor. Cu succesul de astăzi, echipa lui Ovidiu Mihăilă și-a asigurat, matematic, un loc în primele patru la finalul sezonului regular și va beneficia de avantajul terenului propriu în sferturile play-off-ului.

VEZI CLASAMENTUL AICI 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *