112

Lemne tăiate ilegal, confiscate de polițiștii de frontieră din Maramureș – FOTO

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat 17 mc de material lemnos, de esență rășinoasă – molid, în valoare de 2.800 lei, transportaţi fără documente legale.

Ieri, 01 august a.c., o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, judeţul Maramureş, a oprit în trafic, pentru control, pe raza localității de frontieră Borșa, un autocamion încărcat cu material lemnos de esență rășinoasă (molid), condus de către George C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza jud. Bistrița Năsăud.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul nu deține documentele legale de transport, fapt pentru care s-a solicitat inventarierea materialului lemnos de către lucrători ai Ocolului Silvic din Borșa.

În urma inventarierii, s-a constatat că este vorba de 17,48 mc de molid. Drept urmare, materialul lemnos, în valoare de 2.800 lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat Ocolul Silvic din Borșa, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

One Response

  1. Dar milioanele de metri cubi plecate din rezervațiile naturale care se văd din satelit pe alea nu le vede nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *