112

Judecat pentru omor din culpă, Gabriel Oprea a “recidivat” la Borşa – FOTO

Trimis în judecată pentru ucidere din culpă în dosarul “Bogdan Gigină”, Gabriel Oprea nu pare să-şi fi însuşit regulile de circulaţie.

Aflat la Borşa la o întâlnire politică regională cu liderii UNPR, partid din care face parte, fostul general a “recidivat”, bolidul cu care a venit fiind parcat în mijlocul drumului blocând un trotuar din centrul oraşului Borşa şi o mare parte din prima bandă a DN 18. maşina parcată astfel a îngreunat circulaţia din zonă mai bine de o oră.

Gabriel Oprea a fost trimis in judecata, alaturi de societatea General MPM Impex SRL si administratorul acesteia, Petre Mazilu, pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.

“In seara de 20 octombrie 2015, agentul de politie Gigina Bogdan-Cosmin, in varsta de 28 de ani, a fost implicat intr-un accident de circulatie pe o strada din municipiul Bucuresti, in urma caruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrala, consecinta a unui traumatism cranio-cerebral si facial cu fractura craniana, leziuni care au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, victima Gigina Bogdan-Cosmin facea parte dintr-un dispozitiv de insotire a ministrului Oprea Gabriel, care preceda in trafic autoturismul in care se afla ministrul. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa catre locuinta sa”, arata DNA.

 

Foto: vasiledale.ro

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *