Actualitate Sport

Ionuţ Marta, iar ai gafat! Ai reuşit să mai îndepărtezi un profesionist de CS Minaur

CS Minaur a mai pierdut un profesionist, pe team managerul Daniel Kotecz. Prin tenacitatea de care a dat şi dă dovadă în continuare, Ionuţ Marta a reuşit să scape şi de Kotecz.

Lipsa team managerului a fost observată luni dimineaţa, atunci când jucătoarele lotului feminin de handbal de la CS Minaur Baia Mare s-au prezentat la primul antrenament.

La convocare s-au prezentat – cu două excepţii motivate- toate sportivele. Fetele îl vor avea ca antrenor principal pe Costică Buceschi, secondat de Magdalena Kovacs  şi Claudia Cetățeanu. Pregătirea fizică va fi asigurată de kinetoterapeutul Valentina Mitrașcă.

Între timp, Ionuţ Marta, cel care a orchestrat şi această plecare de la Minaur, face comentarii de reţelele de socializare, nepărând a fi deranjat de faptul că singura lui “realizare” este că a promovat din Liga a IV-a în Liga a III-a.

Acesta a reuşit marea performanţă de a îndepărta toţi profesioniştii de la Minaur şi de la echipa de băieţi cât şi la cea de fete, rămânând cu amatori.

Oricum, pentru Daniel Cotecz plecarea de la Minaur nu este o problemă. Nu va şoma pentru că în viitorul foarte apropiat se va anunţa şi echipa pentru care va semna şi despre care se ştie deja că joacă în cupele europene.

Alex fara “2”

One Response

  1. cine poate lua masuri impotriva lui MARTA de ce doarme ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *