Turism

Începe ”Litoralul pentru toţi”! Cât costă un sejur la malul mării

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. În cadrul programului care se desfăşoară în perioada 28 august – 1 octombrie 2017, preţurile sunt mai mici faţă de cele pe care turiştii le-au plătit în lunile iulie-august.

“Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii 6 ani. Ţinând cont de locurile puse la dispoziţie, până acum de hotelieri, cel puţin 4000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral, la tarife reduse. Prin programul special “Litoralul pentru toţi” pot fi achiziţionate sejururi la tarife cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârf de sezon”, se arată într-un comunicat comunicatul Federaţiei Patronatelor din Tursim.

Până acum s-au înscris oficial, în acest program, doar 8 hoteluri, care pun la dispoziţie un număr de 800 de locuri pe serie.

“Cu toate acestea, numărul turiştilor care vor beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse va fi mult mai mare, deoarece multe hoteluri nu s-au înscris încă oficial în program, datorită numărului mare de rezervări de la finalul lunii august”, se mai arată în comunicat.

În Mamaia, un sejur de 6 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele cu mic dejun inclus costă 605 lei de persoană, la 4 stele costă 485 de lei, iar la 3 stele 425 de lei.

Preţuri ceva mai mici găsim în Sudul litoralului în Venus, Neptun, Costineşti sau Olimp. Un sejur de 6 nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 469 de lei şi ajunge la 329 de lei pentru o persoană la 3 stele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *