112

Încă o tragedie peste hotare. O româncă a murit înjunghiată în Germania, apărându-şi prietena care a fost atacată de fostul iubit

O tânără româncă a murit înjunghiată în Germania, apărându-şi prietena care a fost atacată de fostul iubit. Tot româncă, a doua victimă a criminalului are şanse mici să supravieţuiască, după cum informează presa germană.

Un român în vârstă de 46 de ani şi-a atacat fosta iubită, o româncă de 31 de ani, la Moulin Rouge, un club de noapte din Moers, lângă Duisburg. Nu se ştie cum a intrat bărbatul înarmat cu un cuţit în club, cert e că s-a năpustit asupra tinerei şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Prietena acesteia, o româncă de 38 de ani, a sărit în apărarea ei şi a primit mai multe lovituri de cuţit. Cele două românce lucrau în clubul de noapte, scrie Bild.

După atac, cele două tinere au reuşit să fugă şi să se refugieze într-o pizzerie, patronul acesteia sunând după ajutoare. Din păcate, românca în vârstă de 38 de ani a murit la spital, în ciuda încercării medicilor de a o salva. Şi cealaltă româncă e în stare critică şi şansele de supravieţuire sunt minime.

Atacatorul a fugit de la locul crimei, dar a fost prins după scurt timp şi încarcerat. El va fi judecat la Duisburg pentru crimă şi tentativă de crimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *