112

Impact violent la Bobâlna, soldat cu decesul unui taximetrist de 52 de ani – VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea Bobâlna. Din primele cercetări, un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat în urmă impactului extrem de violent dintre două autoturisme.

Apelul la 112 a fost efectuat puțin după ora 7:30. În scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat două ambulanțe de la Dej, un echipaj SMURD dar și pompierii. Salvatorii au găsit la față locului două autoturisme ieșite în afară părții carosabile, iar șoferii acestora erau încarcerați. După ce au fost extrași din mașinile distruse de către pompierii, conducătorii auto au fost dați pe mâna medicilor. Din păcate, pentru unul dintre ei, un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Bobâlna, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Celălalt șofer, care conducea autoturismul BMW, în vârstă de 26 de ani din Dej, a fost transportat la spital.

Polițiștii spun că a fost vorba despre un impact frontal, însă în urma anchetei se va stabili cu exactitate cine se face vinovat, scrie Dejeanul.

„Conducătorul auto în vârstă de 26 ani care circulă dinspre Dej spre Bobâlna, datorită neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un alt autovehicul condus de către un bărbat de 52 ani. Acesta din urmă a decedat. Conducătorul auto vinovat nu se afla sub influența alcoolului”, au comunicat cei de la IPJ Cluj.

Bărbatul decedat era din Bobâlna, dar lucra că taximetrist la o firma din Dej. În această dimineață se îndrepta spre Dej, unde urmă să intre de serviciu.

Sursa Dejeanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *