112

Imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România – video, foto

Imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România. Pompierii din Alba Iulia sunt depăşiţi numeric şi au cerut ajutor.

Au fost mai multe explozii la Alba Iulia. O fabrică de condimente arde din temelii, după ce a sărit în aer. Imaginile filmate la faţa locului sunt teribile, iar pompierii au fost nevoiţi să ceară ajutor colegilor din alte oraşe.

Cea mai mare fabrică de condimente din România, cea a grupului Solina, fosta fabrică Supremia, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. Este cel mai puternic incendiu înregistrat până acum în județul Alba.

Flăcările au zeci de metri înălțime și pompierii nu prea au ce să facă. Fabrica era situată în Parcul Industrial de lângă șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia.

“In aceasta dimineata, in jurul orei 06.00, un incendiu violent a izbucnit la o hală de producție condimente din localitatea Alba Iulia. Hala are o suprafață de aprox. 8000-10000 mp, iar arderea se manifesta generalizat. La locul evenimentului actioneaza 5 autospeciale de stingere, o autoscara de interventie la inaltime, descarcerarea si un echipaj de prim-ajutor de la ISU Alba.

Alte 6 autospeciale au fost dislocate in sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Mures. In total sunt 11 masini de stingere.

Pana in acest moment nu au fost inregistrate victime. ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anuntarea populatiei din zona asupra prezentei fumului dens rezultat din procesului de ardere”, potrivit IGSU.

In aceasta dimineata, in jurul orei 06.00, un incendiu violent a izbucnit la o hală de producție condimente din localitatea Alba Iulia.Hala are o suprafață de aprox. 8000-10000 mp, iar arderea se manifesta generalizat.La locul evenimentului actioneaza 5 autospeciale de stingere, o autoscara de interventie la inaltime, descarcerarea si un echipaj de prim-ajutor de la ISU Alba.Alte 6 autospeciale au fost dislocate in sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Mures. In total sunt 11 masini de stingere.Pana in acest moment nu au fost inregistrate victime. ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anuntarea populatiei din zona asupra prezentei fumului dens rezultat din procesului de ardere.

Publicată de IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania pe Vineri, 1 februarie 2019

Mai multe camioane care erau încărcate şi parcate în curtea fabricii s-au făcut scrum. Conform alba24.ro, care citează ISU, nu s-au înregistrat victime.

credit foto Dorin Ţimonea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *