112

Hoţul de medicamente, arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost prins în flagrant în timp ce spărgea o farmacie de pe Bd. Traian

Băimăreanul în vârstă de 33 de ani, prins în flagrant duminică în timp ce voia să fure medicamente dintr-o farmacie, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. El a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că duminică, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că echipajul unei firme de pază a prins în flagrant şi reţinut un bărbat care a pătruns într-o farmacie situată pe bulevardul Traian.

Poliţiştii au constatat că este vorba de un băimărean de 33 de ani. Primele verificări efectuate au relevat că acesta a pătruns prin efracţie în farmacie, cu intenţia de a sustrage medicamente şi unitatea centrală a computerului, însă nu a reuşit întrucât s-a declanşat alarma şi a fost prins de agenţii de pază.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că băimăreanul este bănuit de furtul unui telefon mobil, dintr-un local public situat pe strada Şcolii din municipiu. Telefonul, găsit asupra lui, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *