Uncategorized

HARD ENDURO MARAMUREȘ: Cel mai mare eveniment de enduro din județ începe mâine la Cavnic

Hard Eduro Maramureş este un eveniment implementat de un tânăr pasionat de motociclism, prin care acesta oferă  şansa pasionaţilor de cross enduro să participe într-o competiţie adevărată dar şi foarte dificilă.

În prima zi de concurs, va fi prologul, un traseu plin de obstacole pe o distanță de 6 kilometri. Locația prologului este cariera de piatra din Pasul Rotunda dintre Cavnic și Băiuț.

În cea de-a două zi, va fi cursa propriu-zisă. Un traseu de aproximativ 85 de kilometri, care le va pune la încercare toate abilitățile motocicliștilor. Clasele pentru care se adresează acest concurs sunt A, B și C. Astfel vor avea șansa și cei pasionați să concureze dar și cei profesioniști.

Evenimentul a ajuns la ediţia a 3-a  şi se preconizează că va avea un succes sporit deoarece în primele două ediţii proiectul a cunoscut consacrarea.

În ediţiile precedente  organizate în Băiuţ, Hard Enduro Maramureş a însemnat peste 140 de participanţi din nu mai puţin de 6 ţări şi peste 2000 de spectatori prezenţi în cele două zile de competiţie.

„Sunt bucuros că pot organiza o nouă ediţie a Hard Enduro Maramureş şi pe această cale invit atât pasionaţii de enduro cât şi simplii spectatori  să participe între 29 şi 30 iunie la Cavnic. O să fie o atmosferă unică şi multe surprize pentru  concurenţi dar şi pentru spectatori.” ne-a declarat Marius Ponde- organizatorul Hard Enduro Maramureş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *