Actualitate Sport

Handbalul băimărean, susținut de Consiliul Județean Maramureș

În dimineața zilei de luni, 10 iulie, a avut loc o întâlnire între președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, și Valentin Ghionea, cel care a organizat săptămâna trecută prima tabără internațională de handbal.

Scopul principal al întâlnirii a fost stabilirea unui acord de colaborare în vederea organizării celei de a doua ediție a Ghionea Valentin’s International Handball Camp.

Peste 85 de băieți cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani au particiopat, în perioada 3-9 iulie 2017, la întâia ediție a acestei competiții sportive. Tinerii au participat la mai multe antrenamente intense, coordonate de Valentin Ghionea, dublu câștigător al titlului de cel mai bun handbalist român. Pe lângă acestea, tinerii participanți ai taberei lui Ghionea au luat parte la diverse activități de relaxare, alături de personalități ale handbalului precum Nikola Eklemovic, Kamil Syprzak, Rareș Fortuneanu, Sadoveac Marius, Irimuș Adrian, Pop Răzvan, Dan Racotea, Csepreghi Alexandru sau Huta Mihai și antrenorii Adi Petrea și Petru Pop.

”Ne bucurăm că acest eveniment s-a întâmplat în Baia Mare, unde lumea a fost extrem de primitoare. Ne dorim ca la anul organizarea să fie mult mai amplă, deoarece știm că întotdeauna este loc de mai bine”, a precizat Valentin Ghionea, jucător al Echipei Naționale de Handbal și inițiator al proiectului.

Gabriel Zetea a arătat disponibilitatea Consiliului Județean Maramureș pentru a susține astfel de activități sportive care au rolul de a-i familiariza pe tineri cu sportul de performanță.

”Handbalul băimărean are nevoie de continuitate, dar și de o construcție, începând de la bază, de la copii și juniori”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *