Actualitate Sport

HANDBAL – MERASPORT vă invită duminică, de la ora 10.30, la o întâlnire cu Valentina Ardean Elisei

Sâmbătă la amiază s-a inaugurat oficial magazinul Merasport din Baia Mare, în str. Gheorghe Șincai nr. 10, la intrarea în Centrul Vechi. Au participat mai mulți antrenori sau foști sportivi ai clubului Minaur, propritarii magazinului fiind doi foști sportivi de performanță, Maria Pop și Răzvan Pop. I-am văzut printre altele pe antrenorul emerit Ioan Băban, pe Alexandru Sabou, secund la Minaur, pe Petru Pop (fost jucător și antrenor la Minaur), pe Bogdan Mihai (acum antrenor la Centrul Național din Baia Mare), fostul arbitru Cristi Băban și alții.

 

Fam. Pop vede puțin diferit conceptul de business, unul interactiv, cu beneficii pentru toată lumea. Astfel, duminică, de la ora 10.30, magazinul din Baia Mare o va avea ca oaspete pe internaționala Valentina Neli Ardean Elisei, care vă așteaptă cu brațele deschise pentru o poveste, un autograf sau doar pentru un zâmbet.

Răzvan mi-a explicat totul pe o canapea roșie, aflată în magazin, o canapea “pe care vreau să o fac celebră, să invit nume mari din handbalul românesc aici, pentru a putea sta de vorbă cu iubitorii de handbal din Baia Mare, un oraș care respiră pentru handbal”.

 

Merasport are în acest moment “ultimele colectii ale echipamentelor sportive, pantofi sport specifici, dar si produse casual din materiale de calitate și cu design avangardist, ce răspund nevoii de stil și respectă cele mai noi tendințe din marile capitale ale modei internaționale”, spun Maria și Răzvan Pop, proprietarii brandului.

Dacă le treceți pragul sau accesați site-ul merasport.ro (se pot face și cumpărături online) veți putea găsi inclusiv echipamentul echipelor naționale de handbal, marca Hummel. Merasport are contract de sponsorizare cu FR de Handbal pe o perioadă de patru ani (din toamnă băieții de la naționala mare au fost îmbrăcați în Hummel, iar fetele din ianuarie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *