Handbal Sport

Handbal masculin. Cupa României. CS Minaur Baia Mare joacă pe teren propriu cu AHC Dunărea Călărași

CS Minaur Baia Mare continuă lupta pentru Cupa României, cu un meci pe teren propriu, în care va întâlni AHC Dunărea Călărași.

Întâlnirea va avea loc duminică, 9 decembrie, ora 18:00, la Școala Gimnazială Vasile Alecsandri. Această sală a fost aleasă în contextul în care în perioada respectivă în Sala sporturilor “Lascăr Pană” se va desfăşura un eveniment cu caracter religios.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, de la intrarea în sala de sport a Școlii gimnaziale Vasile Alecsandri.

One Response

  1. Domnilor de la emm….va grabiti si nu imi dau seama de ce ?Nu suflati o vorba despre punctul cistigat cu noroc in meciul cu Turda,nu pomeniti nimic de meciul care urmeaza la DINAMO….
    Am un sentiment ciudat ca ati cazut la pace cu familia MARTA care citez “a pus stapinire pe clubul MINAUR” ?!
    Poate stiti voi ceva ….si nu mai vreti sa tineti la curent cititorii.Este o mare diferenta intre a spune lucrurilor pe nume sau a fi doar cei care anunta urmatorul meci.Din pacate suntem pe locul 9 in acest moment si foarte probabil vom termina turul pe acest loc.
    In retur avem meci direct la FOCSANI care va avea 2 puncte avans la sfirsitul turului,iar acasa vom juca meciuri grele cu CALARASI,TIMISOARA,CSM,DINAMO si nu cred ca e suficient norocul sa cistigam punctele necesare. Sunt suficiente elemente care dovedesc ca obiectivul este in pericol si trebuie luate masuri acum pina mai sunt sanse.Lipsa de atitudine a domnului MARTA nu dovedeste decit faptul ca are interese sau nu poate lua decizii.
    ….e suficient de clar domnule ADI…P…..???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *