Handbal Sport

Handbal. Liga Florilor. Partida dintre CS Minaur Baia Mare şi SCM Craiova, transmisă în direct pe TVR HD

Echipa antrenată de Costică Buceschi și Magdalena Kovacs se pregătește de ultimul meci din acest an. Partida împotriva celor de la SCM Craiova are loc joi, 15 noiembrie, cu începere de la ora 17:30, în polivalenta craioveană.

Meciul va fi arbitrat de cuplul bucureștean I.Barbu-A.Manafu.

După victoria înregistrată în derby-ul nou-promovatelor din Liga Florilor, scor 25-23, băimărencele vor juca în compania deținătoarei Cupei EHF. Chiar dacă au avut o perioadă în care nu au găsit drumul spre victorie în Liga Florilor, pierzând și în compania adversarei din etapa anterioară a CS Minaur Baia Mare, scor 27-17, craiovencele și-au găsit ritmul de joc și au reușit o victorie de moral în fața echipei ASC Corona Brașov (23-17).

Rezultatul pozitiv, înregistrat în meciul anterior, a dus echipa SCM Craiova pe locul VI în clasament, la un punct distanță de băimărence, care ocupă poziția a V-a.

Lotul echipei SCM Craiova nu este străin de handbalul băimărean, trei dintre fete jucând în trecut sub culorile clubului băimărean. Timeea Tătar, Ana Maria Tănăsie, dar și Elena Georgievska au făcut parte din echipa cu care Baia Mare a jucat în Liga Campionilor.

Partida dintre CS Minaur Baia Mare și SCM Craiova va fi transmisă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *