Actualitate Sport

HANDBAL – Liga Campionilor – CSM București în anul fără Final Four

Oricât ar încerca vreun nene să mă convingă că CSM București se poate califica în Final Four după 26-31 cu Metz Handball, nu va reuși. Asta pentru că n-are cum să-și îmbunătățească jocul într-o săptămână, pentru că joacă în deplasare, pentru că Neagu, Kurtovic și Cvijic vor efectua cel mult o excursie în Franța. Nu, pentru că Metz are un antrenor de top, pentru că are în lot opt campioane europene, pentru că o mai are și pe nemțoaica Smits și pentru că nu are conducerea lui CSMB.

 

Când încasezi mii de Euro, cu zecile, ai pretenții de la orice jucătoare care este în lotul CSMB, chiar străină fiind. Însă, am văzut și astăzi aceleași jucătoare ca în meciurile precedente, respectiv Grubisic, Lekic și Radicevic. Putem s-o adăugăm și pe Omoregie, însă ea egalează numărul gafelor cu cel al reușitelor.

 

Nici în acest meci, CSMB n-a avut identitate. A început cu morcovul în fund și cu frunzele pe afară, Metz s-a dus la 6-1. Nu ne-am adaptat nici la pârleala de arbitraj al austriecelor Vranes și Wenninger, care au dat multe decizii aiurea. CSMB a egalat la 6, am crezut că va apărea lumina în joc, dar tot Metz a fost cea care a condus ostilitățile. Nu știu dacă Emmanuel Mayonnade a fost peste Djukic, pentru că omul nostru n-a avut trei oameni de bază, însă a știut să ducă “tractorul pe pământul lui”. Iar fetele în galben-albastru au dat de pământ cu CSMB, care a avut din nou o apărare sub formă de dezastru.

Am avut momente bunicele în partea a doua, am fost chiar aproape de a venit la un gol, dar până la urmă să terminat la cinci pentru echipa franceză. Returul este programat sâmbătă, 13 aprilie, dar eu nu am nicio speranță. Nu știu dacă mai are CSMB, că eu oricum nu contez în ecuație.

 

CSM București – Metz Handball: 26-31 (11-14)

  • CSM: Grubisic, Ungureanu – Radicevic 10, Lekic 9, Lazovic 3, Omoregie 1, Curea 1, Manea 1, Mehmedovic 1, Jacobsen, Bazaliu, Constantinescu. Antrenor: Dragan Djukic.
  • Metz: Glauser, Kapitanovic – Smits 6, Edwige 5, Zaadi 4, Kanor 4, Niombla 3, Houette 3, Flippes 2, Nocandy 2, N’Gouan 1, Maubon 1. Antrenor: Emmanuel Mayonnade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *