Sport

HANDBAL. ACTUALIZARE. Rulmentul Urban Brasov – Stiinta HCM Baia Mare 29-38 (12-24)

In a opta etapa a Ligii Nationale de handbal feminin, Stiinta HCM Baia Mare si-a adjudecat victoria la Brasov, in compania echipei Rulmentul Urban. 38-29 – scor final pentru Baia Mare, 24-12 – scor la pauza.

A fost al treilea meci disputat de cele doua adversare in decurs de doua saptamani. Va reamintim: baimarencele au scos echipa lui Herbert Muller din turul III al Cupei EHF cu scorul general de 63-59. In consecinta, sportivele antrenate de Ioan Baban si Costica Buceschi si-au propus sa castige si meciul din Liga Nationala. Si au facut-o!

Meciul a fost fluierat de Robert Harabagiu si Silviu Stanescu.

Pentru Rulmentul au inscris: Alexandrescu 6, Cherascu 6, Gogorita 5, Dinis 3, Ilie 2, Gogarla 2, Grigore 4, Niculae 1. Au dat goluri pentru Stiinta HCM: Pomohaci 9, Rudics 7, Balint 6, Amariei 4, Geiger 4, Kovacs 3, Borbely 3, Klimek 1, Pirvut 1.

ACTUALIZARE

Au fost dictate 7-6 aruncari de la 7m (transformate 4-5, au ratat Gogarla si Alexandrescu – 2, respectiv Pop) si 8-10 minute de eliminare.

“Gazdele nu au condus decat in… min 1, prin golul reusit de Dinis: 1-0. In min 11, scorul era deja 3-10. La pauza, diferenta de 12 goluri pentru Baia Mare. Apararea a mers foarte bine, Cetateanu a fost din nou foarte inspirata, iar Pomohaci si Rudics au fost neiertatoare pe contraatac. Din min. 40, antrenorii au rulat intregul lot” a declarat pentru emaramures.ro Daniel Kotecz, directorul sportiv al Stiinta HCM Baia Mare.

Sursa: RIP