Actualitate Politica

Gabriel Zetea, posibil ministru? Ce declară președintele PSD Maramureș despre o eventuală nominalizare

Remanierea anunțată de liderul PSD a dat startul unor adevărate scenarii pe scena politică locală. Printre numele vehiculate că vor face parte din noul Cabinet este și cel al lui Gabriel Zetea, care ar fi în cărți să preia portofoliul de la Interne.

Apropiat al lui Dragnea, Zetea ar fi eligibil pentru noua poziție, numai că s-a grăbit să nege informația.

„Am urmarit in ultimele doua zile foarte multe stiri legate de viitoarea remaniere guvernamentala. Imi pare rau sa vad vehiculate in spatiul public atat de multe neadevaruri.

https://m.dcnews.ro/nou-guvern-lista-mini-tri-propuneri-bom…

Pornind de la stirea de sus vreau sa fac cateva precizari :
1. Nu s-a discutat pana in acest moment in PSD despre nicio varianta de remaniere. Remanierea este apanajul primului ministru iar evaluarea individuala a fiecarui ministru va fi facuta doar dupa Referendumul pentru modificarea Constitutiei din 6-7 octombrie.
2. Nu am discutat niciodata in PSD despre remanierea doamnei ministru Carmen Dan. Mai mult, eu personal, sustin neconditionat activitatea doamnei ministru si ma declar foarte multumit de intreaga ei activitate!
3. Nu imi doresc sub nicio forma vreo functie de ministru! Am candidat in 2016 pentru Consiliul Judetean Maramures si imi iubesc judetul cu tot sufletul. Am misiunea, aici acasa, sa finalizez multe dintre proiectele pe care cei dinaintea mea le-au neglijat. Imi doresc sa reusesc acolo unde altii au esuat iar pentru asta trebuie sa muncim mult impreuna, aici in Maramures, nu la Bucuresti! PSD Maramures a avut deja 3 reprezentanti in cabinetele PSD din 2016 incoace si avem inca multi alti colegi care ne pot reprezenta cu cinste in Guvern!”, a săus Zetea.

Surse din cadrul PSD confirmă declarația lui Zetea și spun că Maramureșul va rămâne cu reprezentantul de la Sănătate, Sorina Pintea. Deocamdată.

One Response

  1. Ar fi bun doar pentru postul de Ministru al nepasarii si a prostiei! Ne-a aratat tuturor maramuresenilor cat e de capabil si de dedicat! Activitatea si realizarile lui Zetea sunt zero, deci si respectul nostru fata de el este tot zero!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *