Fotbal Sport

Fotbal. Interliga de iarnă. Cinci echipe participă la Trofeul ”Gheorghe Ola”

Cinci echipe s-au înscris în Maramureș la Interliga de Iarnă – Trofeul ”Gheorghe Ola”, competiție destinată copiilor născuți în 2009 și mai mici.

Marți, 30 octombrie, în sala de sport a Școlii ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare, va avea loc ediția 2018 a Interligii de Iarnă – Trofeul ”Gheorghe Ola”. Competiția se adresează echipelor formate din copii născuți în 2009 și mai mici.

Echipele înscrise: Plimob Sighetu Marmației, Sporting Recea, Mara 2010 Baia Mare, CSȘ 2 Baia Mare și ACS Vasc Cristian din Târgu Lăpuș.

Meciurile vor începe la ora 9.00, iar festivitatea de premiere este planificată pentru 17.30. Primele trei clasate vor fi recompensate cu cupe din partea AJF Maramureș, toate echipele urmând să primească diplome de participare.

Câștigătoarea turneului din Maramureș se califică la faza zonală 8, alături de învingătoarele din Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Această etapă va avea loc în 3-5 decembrie. Echipele care vor obține locul I în fazele zonale se vor întâlni în etapa finală în 17-19 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *