112

Flota auto a Poliției Municipiului Baia Mare, pregătită de ,,intervenții”

Ninsoarea abundentă a făcut ravagii în Maramureș. Zăpada așternută la începutul săptămânii a ajuns să aibă un nivel de aproximativ 40 de centimetri.

Cu mari eforturi administrația a reușit să curețe parcările publice, dar din păcate la capitolul deszăpezirii trotuarelor a fost o mare problemă. Pentru că nici administrația locală, dar nici băimărenii nu fac nimic pentru înlăturarea zăpezii din faţa blocurilor, circulaţia pietonilor a devenit un coşmar.

Acest lucru se cauzează faptului că noi ca oameni suntem foarte lejeri, nu am munci în plus nici o secundă. Ba mai mult, sunt foarte buni critici, dăm vina în stânga și în dreapta că mașina noastră e înzăpezită și că trebuie să o curățăm.

Ei bine, exemplul Poliției Municipiului Baia Mare ne demonstrază acest lucru. După ce am văzut această poză, mi-am pus o singură întrebare: „Oare polițiștii sunt pregătiți de intervenție?”

 

 

 

 

One Response

  1. Regretăm diletantismul salariaților noștrii.
    Flota se folosește pentru un grup de vehicule plutitoare. Corect era dacă în loc de flotă era utilizat cuvântul parcul (auto).
    Ironia face ca imaginea să arate un parc auto ingropat în nămeți, în dezacord cu titlul articolului.
    Ca și produs media, articol slăbuț, multe greșeli de sintaxă, cam de nivelul clasei a VIII-a. Ce să facem, atât putem. Noroc că ne dați voie dragi cititori să vă folosim datele personale pentru care noi primim o căruță de bani. LOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *