Sport

Fetele de la Minaur joacă duminică cu SCM Rm. Vâlcea

În cadrul etapei a III-a din Liga Florilor va avea loc duminică (de la ora 18:00), în Sala sporturilor „Lascăr Pană”, meciul dintre nou promovata CS Minaur Baia Mare şi deţinătoarea Supercupei României din acest an, SCM Rm. Vâlcea, echipă neînvinsă în acest debut de sezon competiţional. Gruparea vâlceană a învins în primele două etape din campionat pe SCM Gloria Buzău cu 24-14 (în deplasare) şi pe SCM Craiova cu 27-23 (acasă), iar în Supercupă a bătut pe CSM Bucureşti, în deplasare, cu 33-31!

SCM Rm. Vâlcea are în componenţă opt „straniere”: Samara Vieira Da Silva (Brazilia), Marta Lopez Herrero, Alicia Fraga Fernandez (ambele din Spania), Petra Blazek (Austria), Ines Khouildi (Tunisia), Iryna Glibko (Ucraina), Natalia Vasileuskaya (Belarus) şi Marija Petrovic (Serbia). Dintre jucătoarele importante ale echipei oltene fac parte portarul Yulia Dumanska, extremele Ana Maria Iuganu Popa şi Cristina Florică, pivotul Raluca Băcăoanu şi centrul Maria Gavrilă, handbaliste care au evoluat în ultima perioadă în Naţionala de senioare a României. CS Minaur Baia Mare a adunat 4 puncte în primele două etape din campionat după victoria de pe teren propriu cu CSM Galaţi (25-21) şi remiza de la Brăila cu HC Dunărea (24-24).

Pentru suporterii băimăreni este un meci care merită văzut, chiar dacă se anunţă extrem de dificil pentru CS Minaur, echipă care încearcă, pas cu pas, să revină cât mai aproape de elita handbalului feminin. Sprijinul fanilor poate însemna un imbold pentru jucătoarele băimărene, iar încurajările din tribune pot determina o mobilizare în plus a echipei antrenate de Costică Buceschi. Împreună suntem mai puternici ! Împreună putem învinge !

One Response

  1. sper ca veti scrie despre acest meci si in cazul in care MINAUR va pierde…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *