Administratie

ACTUALIZARE: După ultimatumul dat de directorul CNAIR, pe DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș a început asfaltarea

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga a dispus marţi, 12 septembrie intervenția de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, după ce a constatat o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreținere pe sectorul de drum Baia Mare- Târgu Lăpuș, aflat pe raza Secției de Drumuri Naționale – Baia Mare.

După o lungă perioadă în care şoferii navetişti din zonă şi-au rupt efectiv maşinile pe drumul ciuruit de gropi şi după ce au ameninţat că vor protesta prin blocarea drumurlui, “minunea” s-a întâmplat.

La doar 24 de ore de la avertismentul primit de la directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), primele maşini cu asfalt au apărut pe DN 18B.


ACTUALIZARE: La scurt timp după apariția materialului pe eMaramures.ro, Gabrie Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care explica de fapt cum stau lucrurile.

„Lucrarile de reabilitare a suprafetei de rulare pe DN 18 B Baia Mare – Targu Lapus continua.

Au existat in ultimele zile multe reprosuri adresate executantilor lucrarii si as vrea sa explic cateva lucruri :
1. Intarzierile la turnarea stratului de asfalt de reglare sunt din cauza furnizorului de material care saptamana trecuta a livrat material de slaba calitate refuzat de catre executant. Contractul a fost reziliat iar de azi se asfalteaza in conditii normale. Se va lucra in acelasi ritm pana luni cand speram ca pana la kilometrul 13 intreg carosabilul va fi asfaltat.
2. Procesul de reciclare va continua in ritm de cateva sute de metri pe zi astfel incat la final de octombrie va fi acoperita lungimea drumului pana la Cernesti.
3. Investitia de pe DN 18 B nu apartine Consiliului Judetean Maramures ci Companiei Nationale de Drumuri dar va beneficia in continuare de intreg sprijinul meu.
Imi cer scuze tuturor pentru inconvenientele din saptamanile trecute din trafic si sper ca lucrarile se derula mult mai rapid in zilele urmatoare”, a scirs Zetea.

One Response

  1. da ce harnic este Baruta, cand e pus pistolul la tampla, harnic baiat, el si cu Victor cei mai harnici din Ardeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *