eveniment

Din această dimineață, Cavnicul este în sărbătoare

Începând cu data de 25 august, Primăria Cavnic și Consiliul Local, cu sprijinul Consiliului Județean, organizează Sărbătoarea Orașului Cavnic. Ideea acestui eveniment a fost gândită pentru a oferi o relaxare și distracție tuturor cetățenilor, din acest motiv vor fi multe și diverse activități.

Deschiderea oficială a evenimentului, a avut loc astăzi, la ora 9:00, cu un cros ce se desfășura pe străzile orașului și va continua cu un concurs de șah.

De-a lungul zilei sunt programate și alte competiții sportive, un concurs de skandenberg și ediția a VI-a a Cupei “Ioan Medrea” la fotbal, dedicată unuia dintre cei mai importanți fotbaliști care a activat sub culorile echipei Minerul Cavnic.

Pe scena din Cavnic vor urca  nume precum:  Roxana Nemeș, Oana Radu, Andreea Bănică și Mircea Patovan & Trubadurii Band.

Ziua de astăzi se va încheia cu o discotecă în aer liber.

Ziua de duminică va fi dedicată mai multe cetățenilor longevivi, aceștia primind premii pentru 50 de ani de căsătorie, dar și cu ocazia nunții de paltină, sărbătorită la 70 de ani. Totodată, cel mai vârstnic locuitor la orașului, va fi premiat.

 

Tot duminică vor fi o serie de concerte de muzică populară susținute de ariști precum: Alexandru Pop, Andreea Satmari, Anamaria Ardelean, Rafila Bărbos, Lavinia Goste, Marius Zorilă.

Încheierea evenimentului va fi marcată de celebrul foc de artificii, programată în jurul orei 22:00.

Un amănunt important are în vedere un fapt social făcut de primarul Petruț. Acesta a anunțat prin intermediul unei pagini de socializare că „Primăria orașului Cavnic, împreună cu Consiliul Local, oferă 500 de tichete cadou, care vor putea fi folosite în perioada 25-26 August 2018, la terasele care vor fi amenajate în zona Centrului Civic la zilele orașului Cavnic.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *