Uncategorized

Detalii de ultimă oră despre starea lui Florin Busuioc, după infarctul suferit la Craiova

Veşti bune despre Florin Busuioc. La o săptămână de la infarctul pe care l-a suferit la finalul unui spectacol în Craiova, starea de sănătate a actorului de 56 de ani este mult mai bună.

Paul Trașcă, medicul cardiolog care i-a montat un stent lui Busu la scurt timp după ce a suferit infarctul, a declarat că starea vedetei de sănătate se îmbunătățește.

Specialistul a infirmat zvonurile potrivit cărora actorul Florin Busuioc ar trebui supus unei alte intervenții chirurgicale. „Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pune problema de a doua operaţie la inimă.

Urmează o perioadă de recuperare şi probabil va mai rămâne la secţia ATI. Atât ştiu de la colegii mei de la Bucureşti“, a declarat medicul pentru Click!.

Florin Busuioc a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la finalul unui spectacol în care juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. El a intrat de urgență în operație, la Spitalul de Urgență din Craiova, a doua zi fiind transferat cu un elicopter la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *