Actualitate

Demni de laudă! Trei membri ai Gărzii de Intervenţie Fărcaşa au salvat viaţa unei femei aflată în stop cardio-respirator

Recent, unei femei din Borleşti (judeţul Satu Mare) i s-a făcut rău, făcând un stop cardio-respirator. La faţa locului a ajuns un echipaj al  Gărzii de Intervenție Fărcaşa, care a resuscitat pacienta nu mai puţin de 35 de minute, salvându-i astfel viaţa.

“Suntem mândri de voi plt. maj. Rednic Andrei, plt maj. Pop Flaviu și plt. maj. Fanea Cirpian! Colegii noștri din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcaşa au fost solicitați să intervină în data de 10 aprilie, în localitatea Borleşti, în cazul unei paciente în vârstă de 58 de ani care se afla în stop cardio-respirator. După 35 de minute de manevre de resuscitare, salvatorii, împreună cu echipajul SAJ sosit ulterior la fața locului, au reușit să scoată pacienta din stop și au predat-o cu semne vitale echipajului de ambulanță. Felicitări tuturor!”, sunt cuvintele de mulţumire adresate celor trei pe pagina de facebook a ISU Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *