Sport

Cupa României: ACS Recea, eliminată de U Cluj

Ieri, s-a desfășurat meciul dintre ACS Fotbal Comuna Recea și “U” Cluj-Napoca, din faza a patra națională a Cupei României la fotbal.

Elevii lui Adrian Falub au început tare partida de la Recea și au deschis scorul prin Marius Coman în minutul 9. Clujenii nu au petrecut mult timp la conducerea jocului, iar în minutul 18, gazdele au restabilit egalitatea prin Rus, după o mare eroare a portarului Dur-Bozoancă. Oaspeții au revenit în atac și au mai ratat alte trei ocazii bune până la finalul reprizei. Astfel, la pauză, scorul era 1-1.

Universitatea a început în forță actul secund, iar Ene a irosit o nouă oportunitate la două minute de la reluare. Marcatorul golului, Coman s-a aflat la finalizare în două rânduri, dar ocaziile nu s-au concretizat. MIsiunea clujenilor s-a complicat în minutul 71, când Takacs, introdus la pauză, a fost eliminat.

Cu un sfert de oră înainte de final, Florescu l-a găist excelent pe același Coman, iar atacantul “Șepcilor roșii” a reușit dubla. Hordouan și Ursu au mai semnat ocazii bune până la final, dar lovitura de grație avea să vină în prelungiri, după ce Florescu a pasat din nou perfect, iar Ursu a înscris pentru a stabili scorul final, 3-1.

Echipe de start:

ACS Comuna Recea: Bota – David, Urs, Land, Mureșan, Oșan, Asăujan, Micaș, Chinde, Rus, Mih

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Căpușă, Kosnic, Cordoș, Taub – Giurgiu, Greu, Florescu – Ursu, Ene, Coman

Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva celor de la FC Argeș.

Foto: Cristian Cosma/ Universitatea Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *