Vremea

Cum va fi vremea în Maramureş şi în celelalte zone ale ţării joi, 4 aprilie

Joi, 4 aprilie, avem parte de o vreme frumoasă. Prin vestul ţării apar câţiva nori de ploaie, vântul se menţine activ, iar maximele pleacă de la 9 grade pe litoral şi ajung la 21 de grade în Câmpia de Vest.

În Dobrogea şi Bărăgan, atmosfera va fi însorită, dar destul de rece dimineaţa şi un vânt insistent. Temperaturile se opresc pe la 15 grade, iar cele mai modeste valori, de 9…10 grade, sunt aşteptate la malul mării.

La fel va fi şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei: o zi cu soare şi temperaturi sub normal. Pe la amiază se vor înregistra 13…14 grade, iar vântul va avea intensificări şi aici.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, acum, dimineaţă este cam frig, poate să apară bruma, dar atmosfera devine mai plăcută după prânz. Temperaturile depăşesc 10 grade, iar vântul se înteţeşte din când în când.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş avem vreme schimbătoare, e posibil să picure trecător, iar maximele ajung pe la 17-18 grade.

În vestul ţării găsim vreme bună, dar vin câţiva stropi de ploaie prin Crișana. Vântul va fi mai intens în zona Banatului. Temperaturile ajung la valori plăcute, în jur de 20 de grade.

În Transilvania nu sunt anunţate ploi. Continuă vremea frumoasă, doar vântul sufla cu putere în zona montană înaltă, iar acum, dimineaţa, în depresiuni, apărea bruma. Temperaturile se menţin la valorile de ieri.

În Oltenia găsim timp frumos, puţini nori şi vânt destul de insistent. Termic, nu sunt schimbări faţă de ziua trecută: maximele se opresc pe la 18 grade.

Şi în ţinuturile sudice avem o zi însorită, dar cu un vânt destul de activ. Temperaturile ajung pe la 16 grade în Lunca Dunării, însă vor fi mai modeste în regiunile deluroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *