112 Externe

Cum şi-au pierdut viaţa doi prieteni români după ce au fost daţi afară dintr-un bordel din Birmingham

Doi români, prieteni buni, au murit într-un grav accident rutier, în timp ce erau în drum spre casă, după ce fuseseră daţi afară dintr-un bordel. Stefan Covăsdan și Marius Olteanu se întorceau de la Birmingham, când o reparaţie pe autostrada M6 a obligat şoferul maşinii să intre pe drumul Congleton A534. În timp ce conducea prin Arclid, şoferul nu şi-a dat seama că se află pe partea greşită a şoselei şi a spulberat frontal, cu viteză, un Opel în care se aflau doua femei, rănite grav în urma accidentului.

În urma impactului între cele două maşini, Marius, care se afla în Marea Britanie de doar de două zile, a murit la scurt timp după coliziune, în timp ce compatriotul şi prietenul său, Ştefan, a decedat a doua zi la Spitalul Universitar Royal Stoke.

Detaliile anchetei au fost publicate de presa britanică, deşi evenimentul a avut loc anul trecut, în octombrie, iar stokesentinel.co.uk citează din ancheta procurorilor, care precizează că cei doi nu aveau cum să supravieţuiască în urma rănilor suferite, mai ales că Ştefan, tânărul în vârstă de 31 de ani, nu purta centura de siguranță în momentul prăbușirii, iar Marius, tânărul în vârstă de 29 de ani, nu o purta ​​corect.

Fratele lui Marius a depus o declaraţie la dosar în care explică ce s-a întâmplat în seara tragediei. Tânărul, citat de presa britanică, a precizat că cei doi se aflau pe drumul de întoarcere, după ce au fost alungați de la bordelul unui bătrân din Birmingham.

Poliţiştii din Cheshire Police au precizat că Marius a venit în Anglia cu maşina implicată în accident, însă Ştefan se afla la volan la momentul accidentului mortal.

Medicul David Butterworth, care a efectuat examenul post-mortem, a oferit o declarație instanței în care a concluzionat că cei doi prieteni au murit din cauza hemoragiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *