Actualitate

Cozmin Guşă i-a jignit pe utilizatorii Facebook, numindu-i “obsedaţi”

„Consultantul politic” Cozmin Guşă i-a jignit aseară pe toți utilizatorii celei mai populare rețele sociale, numindu-i „obsedații Facebook-ului”. Guşă a găsit şi un motiv de mândrie: „În familia mea, nimeni nu are Facebook. Nu pentru că le-aş fi interzis, ci pentru că au înțeles că nu e bun”, scrie Ziariştii.com.

Cozmin Guşă a acaparat total postul Realitatea TV. Nu se mai mulțumeşte cu rolul de co-patron şi director editorial (ce aberație!), ci intervine în tot mai multe emisiuni, vorbind tot mai mult, în timp ce invitații din studio sunt nevoiți să-i asculte balivernele.

De când s-a trezit călărind audiența lui Rareş Bogdan, Guşă a început să vorbească despre „fanii noştri” sau „fanii Realitatea TV”. Guşimea Sa nu are fani. Rareş Bogdan – da. Oreste – da. Alți ziarişti credibili – da. Dar chelnerul e co-patron, deci cel-fără-de-fani îi interzice pe cei-cu-fani.

Chiar dacă ar fi avut vreo trei admiratori, Guşă i-a pierdut aseară, când i-a numit, şi pe ei, „obsedații Facebook-ului”. Dar nu-i nimic, a fost o analiză geopolitică, făcută de un specialist în judo.

Sursa Ziariştii.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *