112

Cine este șoferul care a intrat cu mașina în autobuz pe strada 8 Martie

Accidentul de miercuri, 30 ianuarie petrecut pe strada 8 Martie din municipiul Baia Mare lasă multe întrebări fără răspuns. Un autoturism marca Volkswagen a intrat în plin într-un autobuz al Urbis, iar șoferul a fugit de la locul incidentului la scurt timp.

Deși pe buletinul de presă al IPJ Maramureș nu apare niciun amănunt legat de evenimentul rutier, la știrea postată de eMaramures au apărut comentarii legate de identitatea șoferului care „a lovit și a fugit”.

ACTUALIZARE: Accident la IMMUM. Un autobuz a lovit o mașină – FOTO

„Normal ca soferul volswagenului a disparut imediat. Angajat in cadrul politiei a fost preluat imediat de prietenii sai fiind in stare evidenta de ebrietate”, a scris Ionuț.

„De ce a fugit pentru ca a fost mort de beat si ESTE SI POLIȚIST LA CIRCULATIE IL CHEAMA MATESAN REMUS toată lumea știe că este un alcoolist inclusiv șefii lui. oare ce masuri se vor lua împotriva lui. A mai avut el odată accident la calea ferată de la Hideaga si a pus-o pe nevasta sa la volan”, a scris și Marian.

Așteptăm cu interes poziția oficială a IPJ Maramureș în acest caz.

4 Responses

  1. Ateptam cu interes si comunicatul primariei care sa ne spuna de cand strada fosta Baia sprie, acual Vasile Lucaciu, a devenit 8 Martie?

  2. Deci dupa mintea voastra in buletinul IPJ Maramures ar trebui sa apară comunicate cu privire la fiecare accident (tamponare) fără victime? Astept cu interes un raspuns.

  3. Grozav de bine sa descurcat pulitistul cu fuga chiar daca fuga e rusinoasa si groaznici sunt sefii pulitistului care pun pe fuga asemenea concluzii

  4. REMUS MATESAN conduce baut la volan? Ce rusine…….. militian alcoolist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *