GHID - AGENDA ZILEI

Ce spun astrele pentru ultima zi din august

Berbec. Stările tale de spirit le dau bătăi de cap celorlalți și unii, chiar te vor evita până la urmă, dacă nu te controlezi și devii prea mofturos. Este posibil ca datorită relației cu partenerul de viață sau a unor relații de colaborare profesională să-ți schimbi deciziile luate în ultimele patru săptămâni și astfel să strici, fără rost, situații bune.

Taur
Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și ocupă-te numai de activități ușoare. Sunt posibile consultații și analize medicale, în mod special pentru segmentele capului și pentru sistemul uro-genital. Dinspre segmentul profesional pare că vine susținere, apreciere și relații surprinzătoare cu femeile. Păstează totuși o marjă de siguranță și nu te baza prea mult pe colegi sau șefi. Unii au doar interese personale, conform astrocafe.ro.

Gemeni
Este o zi controversată, în mod special datorită prietenilor și colegilor din segmentul profesional. Ceea ce se petrece acum în aceste relații sunt un preambul la acțiunile din zilele următoare vizavi de activitățile comune pe care trebuie să le desfășori împreună cu ceilați. Fii prudent , nu te baza pe discuțiile de astăzi și evită promisiunile sau destăinurile personale. După-amiază gândește-te pe îndelete la evenimentele de peste zi.

Rac
Relațiile cu șefii sunt tensionate, astfel că înțelept ar fi să-ți îndeplinești sarcinile de lucru cum știi tu mai bine. Se vor isca discuții aprinse pe teme banale. Cumva ceva din segmentul familial, probabil neplăcerile unui membru al familiei sau îndemul unei rude, te va face să îți regândești strategia profesională. Doar că acum este bine ca totul să rămână la stadiul de gând și să lași acțiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.
Leu
A lua decizii majore sau a semna documente importante sunt acțiuni care ar fi bine să le eviți astăzi. Mentalul este distorsionat, astfel că există riscul să formulezi concluzii greșite sau în folosul altora. Cineva din anturajul apropiat te va atenționa în privința faptului că vorbești mult cu cine nu trebuie. Ascultă ce îți spun ceilalți și urmează sfaturile pe care le simți pe lungimea ta de undă. Relaxează-te și detașează-te de neplăceri!

Fecioară
Este rost de cheltuieli majore și de discuții aprinse cu persoanele alături de care folosești sau administrezi bani și bunuri. Se recomandă prudență, întrucât pierderile, frauda, miniciuna și neregulile în documente se pot produce ușor, cu puține șanse de remediere. Rezumă-te la cheltuielile tale personale și nu te baza pe spusele sau ajutorul celorlalți. Unii, sub masca unor declarații de dragoste vor doar să profite de economiile tale.

Balanţă
Relațiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situație, numai tu poți descura sau încurca ițele acesteia. Fii prudent și gândește-te bine înainte de spune ceva sau de a semna un document care te implică pe termen lung. Sfătuiește-te cu cineva din anturajul apropiat, care îți cunoaște situația, dar care poate rămâne neutru și față de tine și față de ceilalți.

Scorpion
Există tensiuni în relațiile profesionale, mai ales în relațiile colegiale. Este bine să ții cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru că au intenții bune, însă percepția ta asupra realității este distorsionată pentru moment. Dacă ai să vezi în fiecare persoană întâlnită un prieten, aceasta va manifesta față de tine calitățile aferente. Însă, dacă ai să privești altfel oamenii, evident că vor manifesta ceea ce proiectezi tu asupra lor.

Săgetător
Relațiile sentimentale pot lua turnuri nebănuite astăzi. Nu neapărat că se petrece ceva concret, însă cumva percepția ta față de iubire și implicațiile ei se va schimba definitiv. Există și varianta să decizi desprinderea dintr-o relație veche sau, în cazul relației cu copiii, să le oferi acestora posibilitatea de a-și hotărî singuri drumul în viață. Evită discuțiile contradictorii și detașează-te de falsele problemele cotidiene.

Capricorn
Este nevoie să te împarți astăzi între segmentul familial și cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu îți afectează într-un fel relațiile cu membrii familiei. Dorința de a sta acasă, de a te răsfăța într-un spațiu drag sufletului tău este mare și dificil de realizat, pentru că ești foarte solicitat mai ales de către șefi. Selectează-ți prioritățile, ascultă-ți intuiția și ai încredere că vei depăși totul cu bine.

Vărsător
Relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astăzi, de aceea este bine să discuți numai cu cine îți este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personală sau profesională. Ferește-te de a face destăinuri personale, oricât ai fi de tentat să-ți povestești neplăcerile. Coerența în exprimare, gestica facială, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de către ceilalți. Multe deplasări pe distanțe scurte.

Peşti
Primești bani de la și prin alții, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie ești nemulțumit de suma primită, fie temerile privitoare la veniturile obținute din munca proprie pe care o desfășori în cadrul unui loc de muncă se măresc. Percepția ta vizavi de segmentul financiar este distorsionată astăzi, existând riscul să formulezi concluzii greșite și să iei decizii pripite. Ai încredere că vei depăși totul cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *