Monden

Ce prezic astrele pentru duminică, 23 septembrie

O zi relaxantă şi plină de surprize frumoase. Puteţi începe un nou hobby, singuri sau împreună cu familia ori prietenii sau puteţi pleca într-o mică excursie, departe de aglomeraţia oraşului. Există posibilitatea să cunoaşteţi o persoană interesantă, alături de care să petreceţi momente extrem de frumoase împreună. Se poate transforma într-o prietenie adevărată sau chiar într-o relaţie amoroasă.

Duminică, Berbecii îşi vor ajuta părinţi. Se vor întoarce acasă, unde fiecare centimetru le va aminti de copilărie. Vor fi fericiţi şi se vor gândi cu bucurie la clipele de altădată. Nu vor avea niciun stres sau supărare. Vor fi relaxaţi şi odihniţi. Seara este dedicată romantismului. Dacă nu sunt implicaţi într-o relaţie de iubire, este o zi bună pentru a testa un site de dating.

Taurii vor observa neajunsurile şi defectele oamenilor din jur. Vor fi extrem de critici cu ceilalți în încercarea de a scăpa de imperfecțiunea proprie. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă astăzi este să facă o introspecţie şi să găsească motivul care a dus la asta. Sfatul astrelor este să se identifice cu problema şi să găsească o modalitate prin care să o rezolve.

Gemenii refuză să asculte sfaturile de orice fel. Asta înseamnă că riscă să facă alegeri greşite. Pot alege, de exemplu, un costum extrem de inadecvat pentru o întâlnire importantă. De asemenea, pot lua o decizie financiară greșită dacă resping recomandările experților. Sfatul astrelor este să fie raţionali şi să aleagă din tot ce aud ce li se pare că este bun pentru ei. În general, astăzi, Gemenii vor fi foarte norocoși.

Racii vor fi şocaţi de schimbările ireversibile care apar în viața unui apropiat. Dacă nu doresc să li se întâmple același lucru, aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi. Trebuie să evite cunoștințele aventuroase, investițiile, şi să flirteze cu persoane ale căror intenții sunt necunoscute. Cu cât sunt mai conservatori, cu atât mai mare este șansa să stea departe de probleme.

Leul este deosebit de fermecător astăzi. Toți cei de sex opus vă vor arăta interes și unul dintre ei va face tot ce îi stă în putință pentru a te cunoaște. Dacă e într-o relaţie, stai în banca ta, nu e cazul să te complici. Mai ales că acum nu este cel mai bun moment pentru idei noi, în special pentru cele ale căror rezultate sunt în mare parte necunoscute.

Fecioara. Dacă ai pus ochii pe ceva scump, nu-l cumpăra încă. În curând vei vedea că poţi cumpăra același lucru la un preț mult mai mic. Fii răbdător. În loc să fugi la magazin, petrece timpul făcând ceva ce-ți place. Poţi chiar să începi să te gândeşti la viitorul tău, în dragoste sau în carieră.

Balanţă. Cel mai bine este ca astăzi să rămâi între prietenii apropiaţi şi să ai grijă, cineva dintre cunoscuţi se uită la tine cu multă invidie. Mai ales că astăzi atragi atenţia asupra ta, fie prin începutul unei afaceri de succes, fie printr-o poveste nouă.

Scorpion. După o săptămână grea de lucru, duminica este doar a ta! Ai finalizat cu succes multe sarcini; doar câteva treburi din casă rămân de terminat. Vei avea o mulțime de timp pentru a sta de vorbă cu oameni ale căror interese sunt similare cu ale tale. Există posibilitatea ca, astăzi, tu și oamenii cu acleaşi idei să creați o legătură durabilă. În domeniul personal, sau al afacerilor.

Săgetătorii nu trebuie să-şi facă griji în legătură cu nimic în această zi. Nu aveţi aproape niciun fel de probleme. Dacă se iveşte vreun conflict cu cineva apropiat de voi, lăsaţi garda jos şi nu fiţi încăpăţânaţi. Dacă aveți un obiectiv pe care nu l-ați implementat până acum, astăzi merită luați niște măsuri de acțiune. Veţi experimenta cu siguranță succesul și se va întâmpla mai devreme decât vă aşteptaţi.

Capricornul aşteaptă astăzi un apel telefonic din partea unei persoane foarte importante din viaţa voastră,c are va aduce veşti importante legate de creşterile voastre finaciare. Viaţa voastră nus e va schimba într-un mod imens, dar nu uitaţi de puterea pe care o aveţi: abilitatea voastră de a găsi pozitivitate în orice situaţie tensionată.

Vărsătorul îşi petrece ziua rezolvând probleme legate de viaţa de zi cu zi. Aveți nevoie de un somn lung și de câteva momente plăcute în compania celor dragi. Mergeţi la un film, staţi într-o cafenea, vizitaţi-vă cel mai bun prieten şi încercaţi să uitaţi de orice nelinişti provenite de la locul de muncă. Acestea vor trece de la sine.

Peştii în această zi îşi concentrează atenţia asupra beneficiilor şi fericirii altei persoane. Nu uitaţi că sunteţi de asemenea capabili de iubire şi de fericire. Lăsaţi toate amintirile dureroase n trecut şi deschideţi-vă inima unor noi sentimente. Dacă sunteți deja într-o relație fericită, faceți totul pentru a vă asigura că această fericire nu se va termina niciodată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *