Politica

Ce aşteptări au maramureşenii de la Dragoş Titea, proaspăt (re)instalat Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor

Maramureşenii au mari aşteptări de la Dragoş Titea, proaspăt reinstalat în funcţia de Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor. Cel care enunţă clar pretenţiile este liderul social-democraţilor maramureşeni, Gabriel Zetea.

“Secretarul executiv al PSD Maramures Dragos Titea a fost numit ieri pentru un nou mandat Secretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Misiunea sa este una foarte clara atunci cand vine vorba despre Maramures : sustinerea dezvoltarii Aeroportului International Maramures, finalizarea lucrarilor de modernizare a Infrastructurii rutiere nationale pe principalele tronsoane si identificarea unor solutii pentru impulsionarea transportului feroviar!”, a spus Zetea.

Aşteptările de la Titea sunt cu atât mai mari cu cât a mai fost în această funcţie, fără a face însă niciun serviciu maramureşenilor şi Maramureşului.

Dragoş Titea este la a treia numire în această funţie: a ocupat scaunul de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, între 20 martie 2014 şi 25 august 2015, 17 ianuarie 2017 şi 16 februarie 2018.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *