Monden

Cântăreţul Gheorghe Gheorghiu s-a retras pe Muntele Athos

Invidiata viață a lui Gheorghe Gheorghiu, una pusă sub semnul iubirii și a vacanțelor a ajuns la o nouă și uimitoare etapă. Abia întors din Las Vegas, ştiut drept “orașul păcatelor”, artistul a luat calea părinților duhovnici și a pustnicilor de pe sfântul munte Athos.

Solistul care a lansat frumoasa meloldie „Vei fi icoana mea” a plecat împreună cu starețul Mânăstirii Sfântul Vasile cel Mare din Bodești, Neamț, preotul Ioronim Andrescu și câțiva prieteni dragi, într-un pelerinaj în ținutul credinței ortodoxe, pentru a se ruga și a participa la slujbe, scrie Libertatea.

Chiar dacă imaginea sa aduce aduce mult cu a unui preot, îmbrăcat în negru, cu populara sa barbă și păr lung, solistul, care și-a dorit zile de izolare pe insula grecească, fără telefon, a fost recunoscut lesne de românii aflați în pelerinaj în locul sfânt de o aleasă încărcătură spirituală pentru ortodoși. Aceștia l-au caracterizat pe artist drept un om foarte credincios, care s-a împărtășit direct la un schit românesc.

Dincolo de viața sa împărțită pe două continente și plină de evenimente și oameni frumoși,Gheorghe Gheorghiu face discrete popasuri bisericești, mânăstirile din Neamț fiind locurile de care este legat din punct de vedere duhovnicesc.

Și în comunitățile românești din Statele Unite, țară unde este rezident, artistul este cunoscut la marile biserici pe lângă care românii se strâng și își organizează cele mai importante evenimente, fie că este vorba despre sărbători creștine ori petreceri în comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *