GHID - AGENDA ZILEI

Bocca Social Club se redeschide!

Bocca Social Club de pe strada Viilor din Baia Mare se redeschide. Zvonurile că Bocca s-a vândut sunt reale. Cu alte cuvinte, afacerea s-a subînchiriat unui grup de asociaţi, dar Clubul va continua să funcţioneze la fel ca şi până acum.

(Re)Deschiderea e planificată pe data de 23 februarie cu un invitat de excepţie:  Paul Damixie, unul din cei mai titraţi dj din România la ora actuală, care semnează condica la cele mai importante festivale de profil şi are locul asigurat pe Main Stage la “Neversea”.

Planurile celor patru asociaţi care au preluat afacerea sunt mari. Publicul băimărean va avea parte de numeroase surprize plăcute, invitaţi de excepţie şi evenimente speciale.
Se promit seri de sâmbătă memorabile cu artisti, dj-i si entertaineri de top.
Clubul reorganizat îşi va deschide porţile şi în unele seri de vineri cu petreceri tematice, show-uri de stand-up comedy, dar şi concerte pentru publicul băimărean.

Alături de Paul Damixie, în“opening act“ va fi Blackie, unul din dj-i rezidenți de la Chios Social Club din Cluj Napoca, dar și MC Dylma, care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Intrarea este 10 RON. Fetele au intrare liberă până la ora 00:00 Dress Code: Smart Casual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *