Administratie

BAIA MARE – Taxele și impozitele locale rămân neschimbate în 2018

Anunțul faptului că taxele și impozitele locale rămân neschimbate și în 2018 a fost făcut de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Baia Mare din 21 decembrie.

”Vreau să spun tuturor că impozitele și taxele locale pentru 2018 nu se majorează. Mai mult decât atât, vreau să menționez că în 2015 spre exemplu, impozitele pentru clădierile rezidențiale ale persoanelor fizice erau de 0.01 % iar în 2016 le-am scăzut. La fel am făcut și în cazul persoanelor juridice. Așadar propunerea mea și a celor care alcătuiesc majoritatea în Consiliul Local, este că impozitele și taxele nu se majorează în 2018” a spus primarul Cătălin Cherecheș.

De asemenea, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, taxele pentru ocuparea domeniului public vor scădea în 2018 la jumătate față de nivelul actual.
Proiectul de hotărâre care stabilește că anul viitor băimărenii vor plăti aceleași impozite și taxe ca și anul acesta, va fi supus spre aprobare consilierilor Municipiului Baia Mare în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Baia Mare, programată să se desfășoare în zilele următoare.

Sursa: baiamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *