Amenzi mărite și de 4 ori pentru cei care încalcă regulile obligatorii atunci când ies din casă

Amenzi mărite și de 4 ori pentru cei care încalcă regulile obligatorii atunci când ies din casă. Ordonanța Militară 4 crește sancțiunile financiare pentru toți cei care nu respectă Ordonanțele militare.

Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Bogdan Despescu, a anunţat că circa 270.000 de persoane au intrat în România, iar faţă de acestea au fost dispuse măsuri de izolare la domiciliu, ori carantină, în funcţie de ţările din care au venit. După suspendarea zborurilor a scăzut numărul celor care au intrat în România şi numai sâmbătă au venit în ţară 12.300 de români.

Mulți dintre cei care au venit în țară și au intrat în izolare sau carantină, nu au respectat restricțiile, iar zeci de mii de români nu au respectat reglile obligatorii de părăsiore a domiciliului: „S-au dispus amenzi de circa 46 milioane lei şi au fost întocmite peste 200 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii a bolilor. În ultimele 24 de ore, au acţionat peste 27.000 angajaţi ai MAI şi circa 3.200 de la Poliţia locală, alături de 900 militari de la Apărare. S-au identificat peste 800 persoane care nu au respectat izolarea sau carantinarea.”, a mai spus Despescu.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne a anunțat că amenzile se măresc, nivelul maxim al acestora de 4 ori: „Amenzile pentru cine nu respectă ordonanţele militare minim 2.000. Pentru persoanele juridice 10.000 – 70.000 de lei. Se pot aplica şi alte sancţiuni: confiscare bunuri, interzicere acces la respectivele bunuri, suspendarea temporară a activităţii, suspendarea unor lucrări.”, a mai declarat Bogdan Despescu.

Stirea urmatoare

Comments 1

  1. Mihai says:

    Astea sunt legi pentru cine vrea sa le respecte.eu daca am casa imi da amenda,daca nu o platesc intra la impozit.o anumita categorie…nu pot sa mentionez dar se stie,nu au proprietati,deci nu ii intereseaza de amenda pentru ca nu o platesc,in consecinta:daca nu respecta ,cine ce le face??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni de folosire si Politica de Confidentialitate.

Publicitate

Stiri Recente