Uncategorized

Adolescent snopit în bătaie pe o stradă centrală din Baia Mare. A scăpat din mâinile agresorilor cu ajutorul polițiștilor locali – VIDEO ȘOCANT

Intersecția străzilor Culturii cu 9 Mai din Baia Mare, a fost scena unei bătăi desprinse din filmele cu răufăcători. În plină zi, fără nici o remușcare, trei tineri cu vârste de 13, 16 și 17 ani l-au snopit în bătaie pe un adolescent ce se plimba prin zonă.

Doar intervenția promptă și profesionistă a polițiștilor locali care patrulau în zonă a făcut ca această ,,corecție” să fie stăvilită și adolescentul agresat să scape de furia agresorilor înfuriați și plini de adrenalină.

Poliția locală a aplicat amenzi usturătoare celor implicați în nesăbuitul act violent iar părinții tânărului de 13 ani, vor răspunde pecuniar pentru lipsa de supraveghere și educație pe care ar fi trebuit să o acorde teribilistului.

De asemenea, conducerile unităților de învățământ unde agresorii frecventează programe școlare, vor fi informate cu privire la gestul lor.

7 Responses

  1. Sa va ia naiba de obezi, nici să faceți mișcare nu știți, da’ vă dați mari șmecheri.

  2. Un unflat care face parte dintr-o familie destrăbălată numită Borota!

  3. Ăștia merita călcați în picioare. Specimene urate și needucate. Creaturi care fac umbra pământului degeaba. Dacă as fi fost de fata le stirpeam fetele cu bocancii și ii aruncam la groapa de gunoi unde le e locul.

  4. Ar trebui sa se gandeasca ca pe cei care ly bate sunt mamele lor

  5. Ma neducatilor bateți 3 amețiți care abia suflați un biet băiat neajutorat luavar Azilu de bătrâni sa va ea de obeji cu castane în burta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *